Banner

Be a Talent Magnet!

Be a Talent Magnet!

We horen het aan alle kanten: de economie zit weer in de lift. Als ondernemer voel je dat ook, gelukkig! Maar hoe zit het met je bezetting?

Be a Talent Magnet!

Je hebt werk, veel werk. Dat is mooi! Maar heb je ook de juiste mensen om het uit te voeren? Een uitdaging voor onze regio is het vinden en behouden van de juiste mensen.

Studenten denken vaak dat ze hun geluk beter in de Randstad kunnen zoeken en jij zit juist te springen om jong talent, waar gaat het mis?

Laten we eens kijken naar de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Wat hebben we nodig om als regio te gaan fungeren als 'talent magnet'? Hans Schulski van Stenden Hogeschool, expert op het gebied van werk/leertrajecten, deelt zijn kennis gaat met ons in discussie over dit onderwerp.

Doe daarnaast inspiratie op over wat je als ondernemer zélf kan doen om talent aan te trekken.

 

Programma

15:00 uur        Inloop en ontvangst bij het Studenthotel

15.15 uur        Welkom

15.30 uur        Programma

17:00 uur        Borrel

18.00 uur        Einde bijeenkomst

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar beeckcalkoen@vnoncw-mkbnoord.nl. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Je kunt jouw uiterlijk woensdag 8 november aanmelding aan ons doorgeven.

 

Verhinderd?

Ben je na aanmelding toch verhinderd? We verzoeken je dringend om ons bij verhindering na aanmelding zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Hier wordt rekening mee gehouden in het programma en de catering. Indien je je af wilt melden, ontvangen wij graag een bericht schriftelijk of per email vóór woensdag 8 november 2017.

 

We hopen je op 15 november te mogen verwelkomen tijdens deze bijeenkomst!