Banner

JNO meets Growth Leaders Network: Kick-Off 1

JNO meets Growth Leaders Network: Kick-Off 1

Voor wie de eerste Kick-Off heeft gemist, óf gewoon nog meer wil horen!

Persoonlijke ontwikkeling is één van de redenen dat je je hebt aangesloten bij JNO. Je bent ten slotte ondernemend en daar hoort groei bij. JNO wil dat faciliteren, want van jouw ontwikkeling worden we allemaal wijzer. 

Tijdens de Kick-off meetings maak je kennis met het Growth Leaders Program en hoor je hoe deze training jou én jouw organisatie verder kan brengen.

 

 

LET OP: inloop vanaf 15.30, start programma 16.00!

Aanmelden kan hier.

De Kick-Off meetings worden gedaan door Hylke Faber. Ondernemer/trainer/enthousiasteling en oprichter van het Growth Leaders Network. 

De organisatie van Hylke Faber heeft een nieuwe generatie leiders voor ogen: 

Je runt je bedrijf op een inspirerende manier. Je weet: door ontwikkeling van jezelf en jouw medewerkers zal je bedrijf ook groeien. Je brengt een bedrijfscultuur op gang waarbij niet alleen jij, maar iedereen die kar trekt. Dezelfde kant op.

Als deelnemer leer je persoonlijke groei in het centrum van je organisatie te zetten. Je krijgt oog voor het belang van persoonlijke ontwikkeling voor duurzame groei van je bedrijf. Je creëert betere relaties door  met elkaar op zoek te gaan naar die volgende stap voor je organisatie.

Met andere woorden: de neuzen staan dezelfde kant op, en daar gaat de kar.

Tijdens de workshops krijg je theoretische kennis over hoe je brein werkt en waarom je reageert zoals je reageert. Je leert bijvoorbeeld wat zelfreflectie met je doet. Je primitieve (en disruptieve) reacties op omstandigheden worden hierdoor steeds meer uitgedund. In plaats daarvan leer je te reageren op een effectieve en opbouwende manier.

Aan het begin van het programma geef je aan wat op dat moment je grootste uitdaging is. Hier word je vervolgens specifiek in gecoacht. Ook zul je in kleinere groepen de opgedane kennis in de praktijk brengen. De face-to-face sessies worden afgewisseld met webinars en korte oefeningen in de app.

Meer informatie en aanmelden: hier