Banner

Slotbijeenkomst: J-N-Open

Slotbijeenkomst: J-N-Open

Time flies when you're having fun! En dus was het op 23 juni alweer tijd voor de slotbijeenkomst van dit verenigingsjaar. Traditiegetrouw wordt het jaar spetterend afgesloten met een bijzonder evenement, waarbij leden elkaar eens op een andere manier kunnen leren kennen. Dit jaar organiseerde JNO daarom een golftoernooi, het J-N-Open.

Drie JNO-leden, Erik Dieleman, Sven Erik Zandvoort en Lisette Sloot, hadden er alles aan gedaan om er een onvergetelijk event van te maken met voor ieder wat wils. De ervaren golfers speelden een wedstrijd over negen holes en voor de leden met wat minder ervaring was er een masterclass georganiseerd, gevolgd door een wedstrijd op de Par 3 Course.

De sfeer tijdens de middag was vanaf het begin ontzettend goed. Natuurlijk droeg het zomerse weer daaraan bij, maar ook de DJ op de baan wist de sfeer er goed in te brengen. De aanwezige JNO'ers waren, ondanks de tropische temperaturen, bloedje fanatiek. Er waren immers mooie prijzen te winnen, waaronder een weekendje cabrio rijden en een persoonlijk leiderschapstraject.

Na afloop van het golfen was het tijd voor de barbecue en natuurlijk de prijsuitreiking. En niet alleen de beste golfers vielen in de prijzen... er was ook nog een prijzenslag, waarbij vrijwel niemand met lege handen naar huis ging. Al met al, kijken we terug op een topevent en we hopen jullie weer te ontmoeten in het nieuwe verenigingsjaar!

 

Het J-N-Open werd mede mogelijk gemaakt door:

Volvo Broekhuis

VosOpmaat Consultancy

Harrier Accountancy

Team050

De Nieuwe Kolk

DJ Events

Stopaq

De 43e Gemechaniseerde Brigade

Or-Quest

Reef Infra

Ofichem

Talent & Performance

Invra Plus

De Drentsche Golf & Country Club