Wij zijn JNO. Zij zijn JNO. 

 

Ontmoet de JNO Ambassadeurs!

 

 

 

JNO is voor mij een manier om mijn netwerk te vergroten en in contact te komen met ondernemers die ik anders niet zou spreken. Ik heb er een aantal leuke, enthousiaste dwarsdenkers ontmoet, sommigen zijn goede vrienden geworden. Maar dat gaat niet vanzelf: je moet er tijd en energie in stoppen om er wat uit te halen.

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Floortje van Aken - Adviseur E&E

JNO is wat mij betreft het enige zakelijke netwerk voor jonge ondernemers in Noord-Nederland. Ik ben lid geworden van JNO om te leren van ervaren ondernemers. Iedereen is bereid om je te helpen. Bij JNO geldt: wat je geeft krijg je terug!

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Jouke de Jong - CCO Machielsen

JNO is voor mij het ontmoeten en écht leren kennen van gelijkgestemden. Proactief, ondernemend en iets willen leren. De ’studiereis’ naar Kopenhagen met JNO’ers is voor mij het absolute hoogtepunt tot nu toe!

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Lútsen Zijlstra - Xelvin

JNO is voor mij meer dan netwerken alleen. Het is een ontmoeting met ambitieuze mensen en hun verhalen, maar ook een omgeving waar problemen en vragen uitgewisseld worden. Vaak met een leuke inkijk in mooie bedrijven en projecten. Leerzaam en inspirerend dus, maar met voldoende ruimte voor ontspannen netwerken.

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Eelco Bakker - Buro B&G

JNO’ers bepalen in mijn ogen te de toekomst van Noord-Nederland. Het zijn stuk voor stuk inspirerende leiders en ondernemende mensen waar ik enorm van kan leren.

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Maarten Overeem - Directeur Idee 101

Het is pas echt leuk als je ook bij een JongLeren groepje gaat. Regionale kringen, waar in een open en ongedwongen sfeer allerlei cases worden besproken. Vaak buiten je eigen branche, maar wel organisatorisch, commercieel of persoonlijk enorm leerzaam! Verder zijn er de JNO activiteiten en met name de buitenlandtrip enorm geschikt om je netwerk uit te breiden.

Meer weten? Laten we een kop koffie plannen!

Edwin Gels - Webba