Banner

Afsluiting tweede JNO-coachingstraject

Afsluiting tweede JNO-coachingstraject

In maart 2014 startten 12 koppels aan de tweede editie van het JNO-coachingstraject. JNO'ers met een prangende vraag werden gekoppeld aan ervaren leden van VNO-NCW Noord. Samen gingen zij een half jaar aan de slag met het betreffende vraagstuk. De opgedane inzichten en inspiratie werden op 31 oktober 2014 tijdens de afsluiting van het traject met elkaar gedeeld. 

Het coachingstraject werd in stijl afgesloten met een beproefde werkvorm vanuit de coachingspraktijk: associatiekaarten. Uit een grote verscheidenheid aan kaarten met afbeeldingen of quotes kozen de deelnemers een kaart die hun traject symboliseerde. Aan de hand daarvan vertelden de aanwezigen hoe ze het traject ervaren hadden.

Uit de enthousiaste reacties bleek dat dit initiatief van JNO als erg waardevol ervaren wordt door zowel de JNO-leden als de coaches. De JNO'ers hebben met behulp van hun coach concrete stappen gezet met betrekking tot hun vraagstuk. Daarnaast ervoeren ook de coaches duidelijke toegevoegde waarde van het traject. Ook zij deden nieuwe inspiratie op en gaven daarnaast aan energie te hebben gekregen van het contact met de JNO-leden. Een win-winsituatie dus!

Al met al kijkt JNO terug op weer een geslaagd coachingstraject. Veel van de koppels geven aan ook na het traject het contact voort te zetten en dat betekent dat er weer een mooi stap gezet is in het versterken van de verbinding tussen de leden van JNO en VNO-NCW Noord.