Banner

Energy floor: instant party!

Energy floor: instant party!

De JNO-ontvangst van het ondernemersgala revisited, én nog een leuk voordeel van je lidmaatschap!

ENERGY FLOOR: INSTANT FEEST!

Weet je nog? Schoenen gepoetst, smoking of jurk nog even snel laten stomen, haar goed? Check, klaar voor het Ondernemersgala van VNO-NCW Noord! Altijd even afwachten wat de avond zou brengen, maar de ontvangst was in handen van JNO. Succes gegarandeerd. En ja hoor, bij binnenkomst hoorde je al de eerste tonen van Boogie Wonderland en nog meer altijd-goed-danceclassics.  Want gedanst werd er al op het begin van de avond, en dat kwam niet alleen door de muziek. Alle gasten werden groots onthaald  met een "groene" loper die hen richting de zaal leidde. De loper die was neergelegd paste helemaal in het thema van de avond: energietransitie. Er lag namelijk een Energy Floor op onze gasten te wachten.

Energy Floor

En dat is nog eens wat anders dan gewoon maar binnenlopen in je mooie outfit! Iedereen  kwam meteen in de stemming, want de bedoeling was om zoveel mogelijk energie op te wekken op die vloer. En hoe kan dat beter dan door dansend naar de overkant te gaan? Als er genoeg energie bij elkaar gedanst was, werd een fotocamera in werking gesteld om het geheel op de gevoelige plaat vast te leggen. Wij als bestuur van JNO, alias het ontvangstcomité, werden verrast door de danskunsten van onze leden, dit beloofde een mooie avond te worden!

De Energy Floor heeft dus een toepasselijke en feestelijke entree op ons gala mogelijk gemaakt. Wat niet zo gek is, want het bedrijf zit achter nog meer gave initiatieven rondom energie. Onder het motto "People, Party, Planet" openden ze  in Rotterdam de eerste duurzame dansclub ter wereld: Club Watt. Wie zei dat duurzaamheid en een goed feestje niet samen gaan, loopt dus hopeloos achter.

Energy floor

AANBIEDING VOOR ONZE LEDEN

Smaakte ons ontvangst naar meer en zie je zo'n welkom (of gewoon überhaupt een dansvloer, work-out spot, podium, you name it) ook wel zitten voor jouw event? Er is nog veel meer mogelijk en als lid van VNO-NCW Noord kun je gebruik maken van een aantrekkelijke aanbieding: Noem bij je boeking het Ondernemersgala en je krijgt een korting van 10%. Is je boeking  nog voor dit jaar (kerstborrel, iemand?) dan wordt het zelfs 20%.

Dus ben je op zoek naar een eyecatcher? Zoek niet verder, dit is instant party!

www.energy-floors.com. Vraag naar Roeland de Bruijn ([email protected])