Banner

JNO

Page Image

Als jonge ondernemer of high potential zit je vol ideeën en zie je overal kansen. Maar bij het ondernemerschap horen ook uitdagende vraagstukken. Vragen die te maken hebben met je levensfase, ervaringen, positie in het bedrijf of toekomstverwachting. Binnen JNO ontmoet je mensen met dezelfde plannen en ambities, die jou kunnen helpen bij je professionele en persoonlijke groei. Niet voor niets is onze overtuiging: verbinding versterkt ondernemerschap!

Daarom JNO:

Belangstelling?

JNO kent een kennismakingsprocedure omdat we gelijkgestemden bij elkaar willen brengen. Onze leden krijgen met dezelfde soort situaties te maken. Zowel zakelijk als persoonlijk hebben ze vergelijkbare ambities, verwachtingen en dilemma's.

Als JNO-er ben je jong, ambitieus, en 'go-modus'. Je weet wat je wilt en je kiest hierin je eigen weg. Ondanks je durf en doorzettingsvermogen, is het soms wel eens fijn om onder gelijkgestemden te zijn. Je bespreekt met elkaar dingen die je niet met je medewerkers kunt of wilt delen, wisselt successen en mislukkingen uit. Je komt bij ons dus niet alleen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij vragen jou ook om bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen door actief deel te nemen aan onze activiteiten.

Zo stap je even uit de waan van de dag en leert mét en ván elkaar. Om te kunnen waarborgen dat dit onderlinge contact waardevol blijft voor onze leden, hebben we voorafgaand aan het lidmaatschap een kennismakingsgesprek. Niet alleen wij, maar ook jij krijgt de gelegenheid om te peilen of onze verwachtingen overeenkomen. Ons ledenbestand is heel divers, we zijn in bijna alle branches vertegenwoordigd. Toch zijn de verbindingen tussen onze leden snel gelegd, omdat iedereen met dezelfde vraagstukken te maken heeft en open staat voor andere invalshoeken.


Profiel

We maken bij JNO onderscheid tussen ondernemers met personeel en high-potentials (directeuren, managers, maar ook ZZP-ers met groeiambitie en in specifieke situaties medewerkers met uitzicht op partnerschap).


Wat zij allen gemeen hebben, is het volgende:

  • Jonger dan 40 jaar en werkend, en/of wonend in Friesland, Groningen of Drenthe.

  • In het bezit van een gezonde dosis ambitie, zowel op persoonlijk vlak als voor hun carrière/bedrijf.

  • Zij hebben invloed op en zijn (mede-) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en strategie van hun organisatie.

  • Daarnaast zijn ze beslissingsbevoegd.

  • Ze hebben een voortdurende drive om zichzelf en hun bedrijf verder te ontwikkelen.


Herken jij jezelf hierin en klinkt JNO als een club waar bij jij je thuis zou voelen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen! Dat kan via het aanvraagformulier. Je kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 06 - 57 97 45 31.

JNO: het is aan jou!